محققان دریافتند افرادی که غذاهای گیاهی سالم مصرف میکنند، ۱۴٪ کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری کرون و ۸٪ کمتر در معرض خطر ابتلا به کولیت اولسراتیو قرار دارند.
از سوی دیگر، نتایج نشان میدهد که یک رژیم غذایی ناسالم حاوی چربیهای حیوانی با افزایش ۱۵ درصدی خطر ابتلا به بیماری کرون مرتبط است.
طبق گزارش هلث دی نیوز، دکتر «ژه شن»، محقق ارشد از دانشکده پزشکی دانشگاه ژجیانگ در چین، در یک بیانیه خبری گفت: «تحقیقات ما نشان میدهد که یک رژیم غذایی گیاهی سالم ممکن است در برابر بیماری التهابی روده محافظت کند و خواص ضد التهابی آن نقش کلیدی دارد.»