آیا خوردن تخممرغ فقط یک بار در هفته میتواند به پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر در سالهای بعدی زندگی کمک کند؟
به گزارش ایسنا، متخصصان میگویند کلید این موضوع ممکن است در مواد مغذی موجود در این خوردنی متداول نهفته باشد. تخممرغ حاوی «کولین» است؛ یک ماده مغذی ضروری که از یکپارچگی سلولی محافظت و به تولید نوعی پیامرسان شیمیایی کمک میکند که سیگنالها را بین سلولهای عصبی منتقل میکند تا بر حافظه، خلقوخو، کنترل عضلات و دیگر عملکردهای مغز و دستگاه عصبی تاثیر بگذارد.
«تیلور والاس»، دانشیار افتخاری در دانشگاه تافتس در بوستون در اظهاراتی توضیح داد: تخممرغ یکی از معدود مواد غذایی رایجی است که بهطور طبیعی سرشار از کولین است؛ یک ترکیب آلیِ مغذی که ما در حال تحقیق درباره آن هستیم تا نقشش را در پشتیبانی از رشد شناختی نوزادان و کودکان خردسال و همچنین در حفظ عملکرد مغز در فرایند پیری بهتر درک کنیم.