به نقل از انبیسی، نویسندگان رژیم غذایی بیش از ۲۰۵ هزار فرد بزرگسال در ایالات متحده را که به پرسشنامههایی در مورد آنچه که در طول نزدیک به چهار دهه مصرف میکردند، پاسخ دادند، بررسی کردند. در میان کسانی که سیبزمینی مصرف میکردند، نویسندگان بررسی کردند که کدام افراد به دیابت نوع ۲ مبتلا شدهاند.
آنها دریافتند که خوردن سه وعده سیبزمینی سرخکرده در هفته با افزایش ۲۰ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است. اما به نظر نمیرسد مصرف همان مقدار سیبزمینی آبپز، تنوری یا پوره سیبزمینی با این بیماری مرتبط باشد.