عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: نمک یددار تصفیهشده تنها نوع مجاز و ایمن برای مصرف روزانه خانوارها است و استفاده از نمکهای دریا، سنگ نمک و نمکهای رنگی بههیچوجه توصیه نمیشود.
وی افزود: نمک یددار تصفیه شده تحت نظارت کامل سازمان غذا و دارو در کارخانههای مجاز تولید میشود و در فرآیند صنعتی آن، فلزات سنگین و آلایندههای مضر مانند آرسنیک، سرب و قلع حذف میشود. این نمک نهتنها ایمن است، بلکه با افزودن ید، از بروز کمکاری تیروئید و عوارض آن بهویژه در کودکان و زنان باردار جلوگیری میکند.