خراسان جنوبی 21 مرداد 1404 - 3 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

چگونه غذا‌های چرب خطر سکته مغزی را افزایش می‌دهند؟

دانشمندان دریافته‌اند که غذا‌های چرب خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش می‌دهد.

 

دانشمندان آکادمی علوم چین کشف کرده‌اند که رژیم غذایی پرچرب می‌تواند با تأثیر بر میکروبیوم روده، خطر سکته مغزی را افزایش دهد.

مجله Cell Reports Medicine گزارش می‌دهد که آزمایش‌های انجام شده توسط محققان روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داده است که با افزایش چربی در رژیم غذایی، گونه‌های خاصی از باکتری‌ها که قادر به تولید اسید پالمیتیک (PA) هستند، در روده فعال می‌شوند. این ماده سیستم لخته شدن خون را مختل می‌کند، زیرا به گفته دانشمندان، عملکرد پروتئین APC را که برای رقیق شدن خون مهم است، مهار و همزمان پلاکت‌ها را فعال می‌کند.

این مطالعه تأیید می‌کند که وجود باکتریوئیدز تتایوتائومیکرون، باکتری تولیدکننده اسید پالمیتیک، منجر به انعقاد خون بیش از حد می‌شود، وضعیتی که خطر سکته مغزی را افزایش می‌دهد.

نویسنده
محمود حیدری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات